Zbuloni Ballkanin

Gjeni qiranë tuaj perfekte për pushime

Listimet e Popullarizuara

Zgjedhje e zgjedhur me dorë e shtëpive me qira të pushimeve cilësore

Destinacionet kryesore

apartamente me shërbim

Vendndodhje të mahnitshme

Udhëtoni si një rock-yll, jetoni si një vendas.
Qira afatshkurtra të përballueshme në një nga vendet më mahnitëse në botë.

Besimi dhe Siguria

Komuniteti ynë është ndërtuar mbi besimin e kombinuar dhe të ndërsjellë të mysafirëve dhe mikpritësve tanë – ky është themeli i krijimit të një eksperience të mrekullueshme për ligën tonë të eksploruesve.

Bëhuni hosti juaj me 5 yje

Kthejeni shtëpinë ose dhomën tuaj rezervë në akomodimin e ardhshëm të pushimeve me 5 yje për vizitorët që të shijojnë gjatë qëndrimit të tyre në Ballkanin e bukur.

Reklamoni listën tuaj këtu!

Rezultatet e shkëlqyera vijnë nga maksimizimi i ekspozimit tuaj! Pritësit kanë aftësinë për të përmirësuar listimet e tyre për t'u bërë 'I paraqitur' në BalkanBeds në çdo kohë, megjithatë, përveç kësaj, ne po u ofrojmë hosteve mundësinë për të reklamuar pjesën e tyre të parajsës në këtë seksion me trafik të lartë të faqes sonë kryesore!

Nëse dëshironi të reklamoni listën tuaj këtu, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë nëpërmjet butonit më poshtë ose përmes Facebook Messenger, dhe ne do t'ju ndihmojmë të filloni.

Destinacionet në tendencë

Eksploroni përzgjedhjen tonë të vendeve më të mira në Ballkan

Kërko
* Ju lutemi zgjidhni vendndodhjen tuaj nga lista e sugjerimeve të dhëna ndërsa shkruani

Ju lutemi zgjidhni datën tuaj të hyrjes dhe daljes

Maj 2024

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

Ju lutemi zgjidhni datën tuaj të hyrjes dhe daljes

Qershor 2024

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Të rritur
0 Fëmijë
Pets
Masat
Çmimi
Komoditetet & Veçoritë
Pajisje

Krahasoni listat

krahasim