Откријте го Балканот

Најдете го вашето совршено изнајмување за одмор

Избрана Листа

Рачно избран избор на квалитетни изнајмувања за одмор

Топ дестинации

сервисирани станови

Неверојатни локации

Патувајте како рок-starвезда, живејте како локален жител.
Достапни краткорочни изнајмувања на една од светските локации што го одземаат здивот.

Доверба и безбедност

Нашата заедница е изградена врз комбинирана и взаемна доверба на нашите гости и домаќини - тоа е основата за создавање неверојатно искуство за нашата лига на истражувачи.

Станете свој домаќин со 5 starвездички

Претворете го вашиот дом или резервна соба во следното одмор со 5 starвездички за уживање на посетителите за време на нивниот престој на прекрасниот Балкан.

Рекламирајте го вашиот оглас овде!

Одлични резултати доаѓаат од максимизирање на вашата изложеност! Домаќините имаат способност да ги надградат своите огласи за да станат 'Избрана' на BalkanBeds во секое време, сепак, покрај тоа, ние им нудиме на домаќините можност да го рекламираат своето парче рај во овој дел со голема посетеност на нашата почетна страница!

Ако сакате да го рекламирате вашиот оглас овде, Ве молиме контактирајте го нашиот тим преку копчето подолу или преку Фејсбук Messenger, и ние ќе ви помогнеме да започнете.

Трендовски дестинации

Истражете го нашиот избор на најдобрите места на Балканот

Барај
* Ве молиме изберете ја вашата локација од списокот со предлози дадени додека пишувате

Изберете го датумот на пријавување и одјавување

мај 2024

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

Изберете го датумот на пријавување и одјавување

Јуни 2024

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Возрасни
0 Деца
Миленици
големина
Цена
Удобности и карактеристики
Објекти

Споредете ги списоците

Споредба